Knack knack, är det någon härinne?

Händer det något snart i den här filmen eller?

Jag har sedan nästan ett år faktiskt, värre och värre för varje dag, drabbats av det som kallas för skrivkramp. I nästan allt. Det enda jag skriver är på FB, där blandar jag högt och lågt, från djurgrupper till andra grupper som diskuterar och noga granskar ett parti, ni vet nog vilket jag menar. Jag skriver dessutom rätt ofta om rumänska tiggares situation, om politik i allmänt, i inredningsgrupper, i en grupp och gamla Borås, där jag kan sitta en hel dag och bara gotta ner mig i gamla bilder på min älskade stad genom åren. (Snacka om den ultimata gruppen för mig, både det att den handlar om min hemstad som jag älskar och dessutom erbjuder en massa massa intressanta kort tagna genom åren i staden och som grädde på moset en väldigt massa informativa kommentarer så att historie-nörden får full mättnad).

Det blir en och annan delning av söta bilder och kloka ord. Sen kanske jag skvätter iväg något på twitter. Men i övrigt? Ingenting som verkligen kräver att man sätter sig ner och skapar en text som faktiskt genom blotta sin existens visar att den är värd just det.. Jag får inte till det. Jag har så mycket att säga och har samlat alla infall och saker att komma ihåg att skriva om och upplevelser att berätta om på bloggen i ett anteckningsblock i Onenote.

Så jag har inte försvunnit. Jag är fortfarande här och jag lovar, jag försöker komma ur den här cellen jag just nu är fångad i där orden inte går att få ur mig.

Men som en liten sak bara, ett infall i en konversation med mig och min äldsta son (vi däremot chattrar hela dagarna och hans ömma syster, min dotter, brukar kika över hans axel ibland och säga saker som att: det ni skriver är ju bara skit.

Det kan nog verkligen se ut så från utsidan. Men, från insidan ser det ut rätt vettigt ut.

Sen kan det ju faktiskt se ut så här med.

 

Träffar: 0