Korrupta filer och smuts i känslan.

Alla räkningar är betalda, vi kommer bo tryggt en månad till.

731 kronor kvar på kontot. Jag vet inte, jag får tillbaka den vanliga smärtan i magen. Hur ska vi reda ut det här? Varför blev livet så här? Är jag kanske värd det efter alla år då jag ljög och bedrog och vred på andra människors känslor och tankar? Jag vet inte.

Men det smakar bränt plast i munnen. Hela jag är en enda coctail av droger och kemi. Allt för att hålla mig uppe. Men nu orkar jag inte, just idag tänker jag inte ens försöka hålla mig själv upprätt. Det får gå som det går. 731/30 blir 24. Vi ska leva på 24 kronor om dagen, 13 kronor per person. En liter mjölk per person. Ska vi leva på mjölk?

Det känns hopplöst. För det är ju såhär månad ut och månad in. Samma samma. Skräp och skit och smuts omger oss. Vår databas är korrupt. Filerna som är vårt liv fattas eller har gått sönder. Allt känns slut och över. För hur ska vi fixa den här månaden.?

Just nu vet jag faktiskt inte. Men en sak kan ingen ta ifrån mig och det är att jag vet att det kommer ordna sig.

Att tro något annat skulle döda mig.

Träffar: 0

1 tanke på “Korrupta filer och smuts i känslan.”

  1. Gå in på kontoret, kolla på lappen som hänger till höger – där står det 322:-
    Det var en månad, vi klarade det. Vi fixade även månaden som nu tagit slut, då hade vi också mindre pengar än vad vi har denna månad.
    Vi klarade den också. Vi kommer fixa denna också, det kommer bli vansinnigt tufft dock, men vi fixar det.

    Nu är det min tur att säga det :det löser sig"
    Hur vet jag inte, men på något sätt kommer vi stånga oss fram.

Kommentarer är stängda.