Korvlinjen

Andra klass Porla
Image via Wikipedia

Söndag. Det vibrerande slutet på en helg. En som alla andra helger. Lite småkylig, blåsig, tröttsam, långsam, tråkig och alldeles underbar. Såsom helger plägar vara. Jag har fått inget av värde gjort och är rätt så nöjd med det. Jag har gått mellan de olika stationerna i min lägenhet, sängen, soffan, köksstolen vid köksbordet och tillbaka till en av de andra två stationerna. Helt utan rim eller reson eller mönster har min vandring varit.

Igår ägnade jag timmar åt att importera mina andra två, äldre, bloggar till den här adressen. Det gick sådär. Ett enda elände skulle jag vilja påstå. En del inlägg kom med, en del inte. Dessutom hade jag totalt glömt av att stänga av funktionen som delar med sig uppdateringar till fejan och twitter och spammade därigenom vänner och bekanta med mängder, säger mängder , men ”nya” inlägg.

Först tänkte jag fortsätta med det där idag. Luska ut varför det blivit stora hål i inläggen, bland annat fattas hela 2009. Men vad tusan. Det får vara som det är. wob.blogg.se ligger ju kvar och expressenbloggen tar de visst bort men jag tror mig ha fått med det mesta. Det är ändå bara ord.

Jag har inga planer för dagen. Det blir som det blir ändå. Dagar brukar falla på plats i historien hur man än gör.

På väg hem.


 

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.