Långkalsonger och käbbel

Så har man varit ute i världen lite till då. Det var före detta frun som undrade om jag ville hänga med till Knalleland och leta efter en jacka till henne och det ville jag så klart. Hade redan fått lite ”föredettafruabstinens”. Vi gick omkring i Knallelland och hade det hur bra som helst. Hon fick köpt sin jacka och jag fick tag på lite kallingar och en kattlekställning som katterna kan smyga i nu när de ska vara inomhus hela vintern. Men det viktigaste av allt var att jag äntligen efter 10 år fick tummer ur och köpte mig ett par långfillingar.

När man var liten var långkalsonger det pinsammaste man kunde ha på sig och man visste med säkerhet att de som böt om på toaletten inför gympan i smyg hade långkalsonger. Med åren har jag ändrat inställning till benvärmarna och insett dess betydelse för hälsan och välbefinnandet under den kalla årstid vi kallar vinter. Men jag har bara inte kommit iväg och köpt några. Men nu äger jag ett par vita vackra benkläder. Ska bli ett nöje att jazza omkring med varma ben under snörika dagar.

Ett par shorts till gymmet fick jag köpt med. Man vill ju ha lite att byta med. Sedan åkte vi åstad och köpte oss varsin pizza för att ha något att stoppa i magarna. Men sen körde det ihop sig  lite och vi  kom ihop oss om en skitgrej som mest handlade om att vi båda två tolkar varandra på fel sätt. Det där med att vara vänner efter att man varit ett par är inte alltid helt lätt och nu blev det en infekterad debatt först kort och verbalt och sedan per telefon och ännu senare genom sms. Som sagt, en skitsak men den blev stor genom att vi tittar på varandra med fel ”glasögon” så att säga. Man använder de gamla, dem från tiden vi var ett par, fast man skall använda de nya fina som är till vår nya vänskap.

Men vi kom överens om att lämna varandra lite ifred så blir det säkert bättre. Vi är bägge två lite ur form och kanske inte helt stabila i dessa förkylningstider. Man blir lite känsligare då.

Så nu sitter jag i mitt lilla träslott igen och funderar på att elda upp en brasa i öppna spisen, dricka lite kvällskaffe och läsa lite i min bok innan jag nattar mig själv. Får bli en tidig sorti idag känner jag. Huvudvärken kom tillbaka som av ett trollslag när vi började käbbla och jag är så trött så trött. Helt frisk är jag väl inte än kan jag tro. Får se hur det blir med att träna i morgon. Kanske är jag fit for fight i morgon, vem vet?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.