Längtar efter mitt körkort

Jag längtar efter mitt körkort så jag kan smälla av. Man är ju helt lost utan körkort. Inte bara för det att man inte får köra bil. Man har ju inget leg heller. Jag har aldrig tidigare tänkt på hur ofta man behöver leg förrän de senaste månaderna. Tanken att skaffa ett på posten eller nått sånt har förflugit mig några gånger men det har alltid blivit uppskjutet till “i morgon”. Mest för att jag är lat och snål. Man ska ta kort och man skall fylla i papper och man måste ha med sig någon som kan berätta att lilla Jonas är just lilla Jonas och ingen annan.


Så för att plocka ut mina mediciner har jag varit beroende av mina stora barns moder och före detta frun eftersom vissa av mina medikamenter är av sådan art att legitimation krävs. Jag har 500 spänn på ett kort som jag inte kan använda eftersom jag inte har någon PIN-kod på kortet.


Men med lite tur får jag kanske tillbaka mitt körkort inom den närmsta framtiden. Jag har ju redan varit av med det i 5 månader så man kan tycka att jag kanske får tillbaka det rätt snart. Men lite tur som sagt.


Då ska jag ställa på min kära Saab 900se, häja volymen på stereon och ta en lång. lång tur med bilen.

Hits: 0

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: