Life is Precocious in a most peculiar way

Nope. Det krävs inte mycket för att alla mina krafter ska ta slut. Jag känner mig lite som ett cykelhjul med punka som man hela tiden pumpar upp men aldrig lagar. Det pyser lite mer än vad jag får in.

Igår var jag för en stund på gång. Men sen, i min mors lägenhet, blev jag liggande som ett dött skinn på hennes säng och tittade på tv fast jag egentligen skulle städat och ställt i ordning och gjort viktiga saker. Jag låg där och tittade på tv och tiden stannade, kväll blev natt och natt blev morgon och morgon blev förmiddag för att flyta in i eftermiddag innan jag och jycken kom iväg hem.

I affären köpte jag cigg och en energidryck efter att ha pantat flaskor och burkar (förvånansvärt få ölburkar måste jag tillägga) men blev inte det allra minsta piggare av den där energidrycken. Kan man reklamera sådana tro? Man betalar för något man inte får. Lite som att lägga 90 spänn på en flaska vin och finna det vara en flaska vatten med fin etikett när man kommer hem.

Sedan den där energidrycken har jag knarkat kaffe och försökt ta mig ur huvudvärken och göra något vettigt. Som att reda ordning i disken men det finns ingen ände på min trötthet.

Det blir en tidig kväll. Helt klart. Kanske är det föregående natts alla mardrömmar som gör sitt till. Allt från att jag var jagad till att jag jagade någon annan och allt däremellan som man överhuvudtaget kan tänka sig. Förvridna ansikten, lik och min döda hund. Allt flöt omkring i mig under natten. Till och med en nyhetssändning där jag kunde se att Charlie Sheen var död, men där de visade liket gång och gång och han var uppsvälld och blå i ansiktet, orakad och med ögon som stod ut som ballonger ur ansiktet. Förvisso inget oväntat slut på den mannens liv, men jag tror inte att de kommer visa sådana bilder i tvn när det väl sker.

Jag lyssnar på musik jag inte gillar. För att försöka komma ur den där bubblan av att bara lyssna på samma musik om och om igen. Men inget duger. Jag återgår till det som funkar. Det blir Oasis igen. Det svänger för mig just nu.

Jag vet att jag måste ut med jycken en gång till. Det berättar hon för mig. Men sen ska jag bädda ner mig och låtsas att den här dagen var bättre än den visat sig vara. Liksom låtsas mig lycklig. Det funkade ju när man var liten, så jag gör ett försök återigen. Jag gillar saker som funkar. Det som är sönder får någon annan laga.

 

Vet inte, gillade bara bilden. En bild av min fåfänga kanske?

 

Gillar den här demoversionen betydligt bättre än det som sedan blev av det hela. Sen älskar jag Autin Powersfilmerna och sen är det dessutom en bra text. Lite som ett Kinderägg. Noel är betydligt mer intressant än sin gaphals till bror. Synd de inte har gjort en video där det faktiskt är Noel som visas när han sjunger.

httpv://www.youtube.com/watch?v=NF-wHxeTYFY

Paint no illusion, Try to click with whatcha got
Taste every potion cos if you like yerself a lot
Go let it out, Go let it in, Go let it out

Life is Precocious in a most peculiar way
Sister Psychosis don’t got a lot to say
She Go let it out, She Go let it in, She Go let it out
She Go let it out, She Go let it in, She Go let it out

Is it any wonder why princes & kings
Are clowns that caper in their sawdust rings
And ordinary people that are like you and me
We’re the keepers of their destiny

I’m going leaving this city, I’m goin drivin’ outta town
You’re comin’ with me the right town
To Go let it out, Go let it in, Go let it out
To Go let it out, Go let it in, Go let it out

Is it any wonder why princes & kings
Are clowns that caper in their sawdust rings
Cos ordinary people that are like you and me
We’re the builders of their destiny

So Go let it out – Go Let it in
Go let it out – don’t let it in
Go let it out – Go let it in
Go let it out – don’t let it – don’t let it in

Enhanced by Zemanta

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.