Lite kul är det ändå.

Äsch. Jag mår nog inte så illa som jag trodde först. Jo, jag är sammanbiten och det kör runt i magen på mig. Men samtidigt så finner jag att jag faktiskt kommit väldigt långt de senaste 4 åren, när jag börjar småskratta för mig själv när jag läser kommentarerna till Kungens förehavanden eller brist på sådana.

För lite kul är det med en karl som inte kommer ihåg om han varit på strippklubb. Var han så full så ofta att han fått minnesluckor? Eller är han bara så vimsig som han ger sken av? I vilket fall så lockar det mig till skratt. Ett avbrott i mitt egna tänkande där jag finns som centrum i hela världen.

Dessutom, en snabb promenad med hunden i stekande sol gör att jag mår lite bättre med. Visserligen finns den där impulsen att gömma mig i ett mörkt sovrum kvar. Men den ligger bakom,långt inuti mig. Så jag ska istället för att sitta och snyfta sätta mig på balkongen med en kopp kaffe.

Om jag sedan mår så illa att jag måste kräkas så gör jag väl det då. Det är bara bra att rensa lite i kroppen då och då.

Smutsig men glad ändå.

Hits: 0