Lördagspladder.

2012-02-18

10:39:48


Please, ge mig en normal hjärna.

Eller, vänta lite. Jag vill nog gärna ha kvar min egen hjärna (fattar ni, gärna, hjärna? Jag är ett geni) men en lite lugnare variant av den. En som knatar och puttrar på i lagom takt. Så att jag hänger med.

Förresten har jag märkt att det var fasligt vad ofta jag använder ordet normal nu för tiden. Jag som alltid orerat om att jag minsann aldrig vill vara eller kommer bli normal. Det vill jag inte heller. Om man med det ordet menar precis som genomsnittet av alla andra. Men nog skulle det vara trivsamt om man kunde ha förmåga att spela med i det där spelet. Livet vore nog enklare har jag fått för mig.

Vips vill härmed uttrycka att paketets innehål...
Image via Wikipedia

Fast vi är alla unika, det har jag alltid trott på. Det synes mig som något väldigt märkligt att så många på en och samma gång köper likadana hus, åker till samma resmål, läser samma böcker, tittar på samma tv-program och skaffar lika många barn. Skaffar förresten, vilket vidrigt ord när man pratar om att få gåvan av att kunna bli förälder. Om det nu är det man önskar bli. Även det är ju något individuellt.

Jag vill nog fortfarande tro på att jag går min egen väg. Att jag mår som bäst om jag inte ställer mig i den där fållan. Att jag har modet att göra så. Eller det kanske bara är en drift jag i det långa loppet inte kan motstå.

Strunt samma, det var väldigt vad jag klurar på en massa saker så här på morgonkvisten. Det brukar bli så när jag växlar från depression till mani. Ni hör, jag är fortfarande kär min min nya diagnos. Det är som att ha fått en manual till mig själv. Äntligen kan jag förstå vad faen det är som händer inuti mig. En befriande känsla.

Nog om det. Nu ska jag dricka lite kaffe och kika runt på nätet.

Eller nått.

Enhanced by Zemanta

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.