Luften är fri.

Det här verkar det vara många som inte vet om eller förstår, eller som de blundar för.

Jag kan fortfarande få oerhört elaka ord kastat på mig om jag försöker diskutera frågan på sakligt sätt. Jag är lat, borde få ännu mindre summa pengar, borde ta livet av mig, borde avrättas o.s.v. Men det är ok, man får tycka vad man vill, luften är fri.

Jag hoppas bara att det inte är så att människor blundar för att slippa diskutera det eller känna efter om det verkar vettigt. Jag får mer än den lägsta ersättningen, men vi är två personer som skall leva på en nettoinkomst av 9-10000 kronor i månaden.

Just sayin’.


ekonomi

 

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.