Lycklig, lycklig.

, Lycklig, lycklig., WoBWorld
Image by Luiz Fernando / Sonia Maria via Flickr

Hon är i köket. Bakar och gör mat och tränar jycken. Samtidigt. Jag sitter i vardagsrummet och skäms lite. Det känns som att hon ger mig mer än jag ger henne. Vi pratar och pratar igen. Ord som flyger över våra läppar och landar i vår egen zon, den som är vacker och fyllig.

Vi pratar om hur boende ska se ut. Men vi är båda impulsiva och vet om det. Ett steg i taget. Nu nöjer vi oss med att älska varandra. Men jag vill inte att hon ska vara så långt borta så mycket. Jag vill inte längta. Jag vill vakna med henne, gå ut med hunden med henne. Höra hennes röst från köket medan hon tränar Dipp till att lyda.

Jag röker, dricker kaffe. Precis som det varit så länge nu. Men luften skimrar av kärlekens väsen. Jag har varit kär så många gånger men aldrig känt kärleken. Det har glidit mig ur händerna gång på gång. Men nu har jag ett fast tag om den, släpper den inte för allt i livet.

För övrigt är det 34 år sedan Elvis dog. 

 

Det är precis så här det ska vara.

 

 

httpv://www.youtube.com/watch?v=2Ox1Tore9nw

Hon gillar den här låten. Jag älskar det mesta Elvis gjorde och kan de flesta texter om man så väcker mig på natten.

, Lycklig, lycklig., WoBWorld

Hits: 0

9 tankar på “Lycklig, lycklig.”

 1. Jag känner mig välsignad av livet för att jag fått förmånen att lära känna och lära älska Maria. Så vi lär ses vi med :-)

  Jo, jag vet om det där felet och försöker hitta en lösning på att man inte kan lämna sin bloggadress. Lurar och klurar på vad det kan vara.

 2. Ja själv har jag alltid trott på att man ska fånga möjligheter i flykten innan de försvinner. Så jag hoppas att Maria snart, väldigt snart, blir en del i min lilla familj. :-) Tack förresten för att du är en trogen läsare!!!

 3. Jag är så glad för er skull! Varje dag tänker jag på kusinen jag träffat en gång de senaste femton eller kanske tjugo åren. Det var en eftermiddag i våras och jag vill träffa henne igen snart. Jag vill träffa henne ofta. Du bor bara tio mil från mig så snart kommer jag att få träffa henne oftare. Tack, Jonas, för att du ger mig den möjligheten – och stort grattis till er båda!

  Förresten verkar min webbläsare eller ditt formulär inte godta adressen till min blogg. Den hittas på http://www.denkrassaverkligheten.blogspot.com om någon skulle vara intresserad.

 4. Ps. Jag flyttade till london till min karlek for fem ar sedan och det var det basta jag gjort. Go for it!

 5. Oh va roligt for min favvo bloggare, allt gott till er bada! Love conquers all – even forsakringskassan ;) halsningar till husdjuren oxa. Sara

 6. Älskade fina!

  Om du bara hade en aning om hur mycket du ger mig! Du ger mig mer än någon nånsin har gett mig.

  Det du ger, som ingen annan gjort stavas TRYGGHET & KÄRLEK!

  Det har man inte direkt blivit bortskämd med.

  Boendefronten måste lösas! Gärna fort!

  Jag vill inte heller vara långt ifrån dig, jag vill vakna med dig. Även om vi inte bor tillsammans så vill jag veta att jag kan ta mig till dig fort!

  Det går inte om man ska bo i Södertälje

  Jag varken kan eller vill tänka mig ett liv utan dig

  Jag älskar dig!!!

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: