Lyrisk och glad

Sådär. Nu har jag pratat med min sjugymnast och bett om ursäkt för att jag missade tiden idag och fick en ny. Sen har jag även pratat med min kontaktperson på psyk angående min nuvarande situation och om att jag behöver läkarintyg. Hon skulle kontakta läkaren för en tid åt mig. Hon skulle även kolla upp vart jag egentligen skall tillhöra, om jag kanske ska slussas över till beroendeenheten totalt. Vi får se vad det blir av det hela.

Mitt när jag skrev detta så ringde min terapeut med och jag förklarade även för henne hur det varit och hon är verkligen underbar hon lade ingen värdering i det jag sade utan förklarade bara helt sakligt och empatisk vad vi ska prata om när jag kommer dit på fredag. Hon är den första terapeut av de tre jag haft genom åren som känns kapabel att hjälpa mig att bota mig själv. Sånt värmer.

Just nu känner jag mig nästan lite lyrisk över att saker och ting kanske vänder nu. Jag har gått från att vara offer till att vara handlingskraftig. Ett enormt stor steg känns det som.

Nu är det bara alkoholhandläggaren att vänta på. Men hon ringer väl när hon ringer kan jag tro.

Vänner. Carlzon är på gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.