Lyssna inte till mig, jag bara babblar.

2011-12-29

15:07:27


Svett go´ vänner. Svett.

Det är varmt. Under täcket var det outhärdligt. Ändå låg jag kvar. Sparkade av täcket, lade på det igen. Gång på gång. Märkliga drömmar och svett. En äcklig kombination. 

Ibland undrar jag om jag kommit i klimateriet? Hur nu det skulle gå till? Men man vet aldrig så noga med guds alla planer. Jag som inte ens fått mens än. Stackars lilla mig. Hela jag är upp och ner på alla sätt och vis.

HeLa S3 

Nu sitter jag uppe och klimateriesvettas. Har tråkigt. Tittar slött på skärmen där internet bor och funderar lika slött på livets alla skeenden. Jag kommer så klart inte fram till något. Det gör man inte när man gör saker slött. Men svettas snabbt, det gör jag. 

Den Helande Maria vandrar som en osalig ande i lägenheten. Från rum till rum i en oändlig loop. Vi har nog det rätt så tråkigt båda två. Jag i mitt svett och hon i sitt osaliga. Det är bara katten som verkar riktigt avslappnad. Men så är hon en cool cat med. Hunden ligger som vanligt draperad på golvet. Det är antingen full fart eller total orörlighet som gäller för henne.

Tja, nu har jag rapporterat vad vi gör här. Inte mycket sker alls. Det är på något sätt söndaigt här. Avslaget. Jag har bestämt mig för att titta på film. Den Helande Maria har inte bestämt sig alls. 

Men svettas elegant, det gör jag.

Enhanced by Zemanta

Träffar: 0