Man funderar

Kej. Så man börjar fundera vad man gjort av sitt vuxna liv. Från 18 till 30 så jobbade jag så mycket jag bara kunde, hade min första ledighet som var längre än tre dagar först när jag fyllt 30. Sen blev jag chef och då var man aldrig ledig. Nattpersonalen ringde hem vid halv ett på natten för att man skulle bestämma nått fånigt som de borde rett ut själva. Semester? Glöm det, då blev man inbeordrad för att jobba som sjuksköterska.

Sen rasade allt, 2004 så tappade jag greppet och sedan dess har jag bara glidit längre ner. Så klart att mina kvinnor tröttnade. Om jag inte jobbade så var jag ett arsle. Om jag inte var ett arsle så var jag en jättebebis.

Så nu sitter man i en urkall sommarstuga och funderar på alla sina misstag. Borde sagt nej oftare. Varit med mina barn mer när de växte upp. Varit en förebild inte en efterbild. Tagit hand om mina kvinnor. Vara en bättre människa. Det är mycket man borde gjort. Men saker är som saker är. Det som är gjort går inte att göra ogjort. Jag får leva med mig själv och det jag gjort och inte gjort.

Men, nu finns ju chansen att ta tag i det hela, försöka reparera allt. Så varför tar jag den inte?

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.