Mätt

Oj vilken festlig kväll det blev igår. Hamnade hos min kusin E och hans fru där vi dividerade kvällen lång. Men det var lite tungt att vakna i deras soffa i morse det får jag erkänna. Men jag tycker det är så förbannat roligt att vara där ute. De är verkligen gäsfria de där två. Fast det blev visst lite för mycket av det goda känner jag idag.

Nu sitter jag med magen full av ris och köttbullar och hoppas att taxiresan inte dras på mitt betalkort innan jag fått pensionen. De brukar ju vara lite sega med att dra gudskelov.

Av någon märklig anledning har jag fått en toklängtan efter chips med bluecheese-dip. Så jag var och köpte chips, gräddfil men de hade ingen blåostdipp så jag köpte ”Ranch” istället. Men jag kom överrens med mig själv att strunta i chipsen idag utan köpa den dipp jag vill ha i morgon istället.

Min ekonomi är synnerligen haltande, men jag har köpt cigg så det borde räcka tills pengarna ramlar ner, så länge jag håller mig till ett pack om dagen. Det får vara slut med de där 80 taggarna per dygn nu. Jag har annat att göra än att få lungcancer.

Glöm nu inte att skicka in ett mail till: jonas.carlzon@comhem.se om du vill ha lösen och adress till min andra blogg, den ”ärliga, nakna” bloggen där jag skriver lite mer personligt och äkta. Inte för att denna bloggen är oärlig, men jag har valt att bli lite mer opersonlig med tanke på mina nära och kära. Men vill du läsa om mitt liv precis som det är så var inte rädd för att slänga iväg ett mail och be om lösen. Det hela handlar om att mina barn och deras vänner inte ska kunna läsa mina innersta mörka hemligheter. Men dem kan du få läsa om om du slänger iväg det där mailet.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.