Med huvudet i väggen

Det är kallt som sa*an och det regnar ute. Kallt regn. Ingen höjdardag att spendera i djurparken men det får gå. Barnen tycker det är roligt så var gör man inte. Vi ska ut till Fristad för att hämta före detta fruns barn och min yngste son. Min dotter kommer väl att gå till djurparken hon med eftersom hon är Elfsborgssupporter hon med men hon går nog på egen hand med sin bästis Becka.


Nu har jag väckt före detta frun med kaffe på sängen och gett henne hennes morgonmediciner. Tydligen hade jag varit svårväckt i natt. Jag somnade ju åt fel håll i sängen och när före detta frun försökte få mig att lägga mig normalt så hade jag bara mumlat till svar. Efter många om och men hade jag rest mig upp, gått fram till väggen och stått där med huvudet rakt in i väggen. På frågan vad i hela fridens namn jag gjorde hade jag svarat ”det snurrar”. Sen gick jag tillbaka till sängen och somnade bums. Själv har jag inte ett minne av det inträffade. Men där ser man. Jag sover bra utan sömntabletter för tillfället :-)


Nu tänker jag ta mig ytterligare en kopp kaffe, sedan ska jag krypa ner i sängen igen och titta lite på morgontv. Som tur är får man göra så på söndagar.


 

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.