Medan bilarna åker förbi.

2012-06-20

18:52:07


SMS-konversation.

Jag:

Ska så göra. Ska bara låta therelnet verka. Hua, det här hade jag förträngt. Det där med att vara alkoholist mister sin charm dagen efter kan jag säga. Hela kroppen skriker “åk och köp några folkisar” men fan heller. Här ska lidas till dagen tar slut och sen ska jag sova och i morgon är dert jag som är pigg igen. Så jag kan åka till bolaget :-/ Nä men det här är inget kul. Tja, det löser sig kan jag tro. Älskar dig så jävla helvetes mycket. OM man nu kan svära så det räcker för att förklara något.

 

Hon:

Drabbades av sjuk längtan efter dig

 

Alltså. Jag gör mig inget vidare som ensam. Kan inte någon låsa in mig i sovrummet medan hon är borta?

Inuti mig själv ser jag ut såhär. Fast, det gör jag nog inte på riktigt. Längre.

Hits: 0

4 tankar på “Medan bilarna åker förbi.”

  1. Vi tar en dag i sänder. Snart är det natt, snart har jag skrivit av mig. Snart sover vi och i morgon är en ny dag och allt det där. En sak i taget älskling.

  2. Sant, missade det. Jo, jag vet. Det här är det inte värt. Var länge sedan jag hade en sådan här dag och det är inget jag känner för att det ska bli en vana. Nog räcker liksom. Håhjaja, det är inte lätt att vara en liten vattenbärarpojke :-)

  3. Mitt svar skrev du aldrig, så det blev en envägskommunikation.

    Men, vi måste bryta här, bryta alkoholen, den ska inte få vara en så här stor del i vårat liv.

    Inte, för oss. Vi ska ju vinna.

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: