Medan brödet jäser.

Jag mår rätt ok. De senaste dagarna har varit en enda mardröm med ångest och depression light, men idag har det lugnat sig lite, i alla fall än. Det har verkligen känts som några steg tillbaka, men kanske räcker det med det. Jag vill mer än gärna slippa ett fall.

baka

Utanför fönstren jagar mörka moln varandra. Det regnar och är en perfekt dag för att bara ligga på soffan och fundera. Men jag bakar bröd, tänker, lyssnar till musik och ärligt talat är det bättre än jag kan begära en dag som den här.

 

Träffar: 0

1 tanke på “Medan brödet jäser.”

  1. Jag blir glad!! Glad att du skrev ett glatt inlägg, att du mår bra för det är precis vad jag vill att du ska göra. Jag vill slippa se dig falla… Nu ska vi resa oss och vandra framåt igen ♥ Du och jag – mot livet :)

Kommentarer är stängda.