Medan diskmaskinen surrar.

Vi storstädar.

Den Helande Maria tar badrummet och jag tar köket. Jag lovar, mitt uppdrag är lättare. Det är ju bara att ställa in allt porslin i diskmaskinen och låta den göra det som diskmaskiner gör medan jag sitter här och väntar på resultatet.

Visst, jag får torka ur alla skåpen

hämta

och det blir sen det jobbigaste på hela affären. Vi har inga skåpsluckor, för de som ska vara där är så otroligt trista och svårstädade. Därför all disk. Men som sagt, det är helt ok för mig. Vi målade ju om för bara någon månad sedan så det mesta är redan rent och nytt.

Dessutom, mitt eksem i händerna talar ju rätt snabbt om för mig att jag bör sluta med det där slabbandet med vatten och rengöringsmedel. Diskhandskar har vi inga, men det ska vi banne mig köpa när pengarna väl rullar in igen.

Så, det här är vad vi pysslar på denna vackra höstdag. Bara så ni vet liksom.

Träffar: 0