Mellan rader och bussbyten.

Ja jag är sur. Besviken. “Du behöver inte ta några nycklar med dig.

Likt förbannat satt jag ute och kom inte in.,

Jo, jag är sur. Besviken.

Dessutom, hon tror sig vara vaken före mig i morgon och frågar när en person kommer så när ska hon väcka mig. Som om jag vore helt jävla kass. För helvete, jag har vaknat före henne två morgonar nu. Försökt göra hennes morgon god.

Det var visst inget värd.

Jo, jag är sur, besviken.

Nu går jag ut med hunden. Låt mig sedan vara.

Jag försöker göra rätt men allt blir fel.

Träffar: 0

2 tankar på “Mellan rader och bussbyten.”

  1. Jag försökte så mycket jag kunde. Men det jag fick tillbaka … Tja det finns ingen som helst anledning att tjafsa om det här publikt. Men jag älskar dig lika mycket. Är bara så ledsen över altt allt gick åt helvete"

  2. Ab någon anledning så var jag smått drogad och det Kan ha haft med det att göra och du är Inte värdelös.
    Jag är det däremot, som lovar saker som jag sen inte kan hålla.

Kommentarer är stängda.