Mellan slarviga steg.

2012-01-07

00:19:54


Det skulle blivit sömn av alltihop.

Ändå sitter jag här och glor in i skärmen där internet bor. Väntar på inspiration till att sova, eller åtminstone gå in i sovrummet. Men där är det kallt, jag är vaken mer än nödvändigt och här inne i soffan är det varmt. Så jag sitter kvar, glor och suckar för mig själv. Inget blir gjort, inte ens inget får jag till riktigt.

Ilustration of "The Adventure of the Glor...
Image via Wikipedia

Den Helande Maria sover i en säng på lasarettet och nog vore det lättare att gå och lägga sig om hon sov här istället. Det går inte att koncentrera sig länge nog för att läsa, inte för att titta på film. Eller på att äta heller för den delen.

Men nog kallar natten på mig lite. Den senaste av alla förkylningar jag råkar ut för lite titt som tätt gör sig påmind och jag går ut i köket för att snyta mig. Funderar på att ta en espresso men tar medicin istället. Samma samma liksom.

Det är en vanlig natt i januari, en bland alla de andra nätterna om året. En vanlig natt och jag kan inte sova.

Typiskt.

Enhanced by Zemanta

Hits: 0

2 tankar på “Mellan slarviga steg.”

  1. Vill aldrig mer tillbaka till dåtid, nu är det bara framåt som gäller. Vårt framåt.

  2. Klockan är snart 4 och här sitter jag. Jag vill sova med dig.

    När jag åkte in var jag rädd att du skulle komma på att du vill tillbaka till ett liv i ensamhet. Men det verkar som att jag inte behöver oroa mig.

    Puss å kram

Kommentarer är stängda.