Men jag hoppas på att jag är dum då.

Klart jag blir lite rädd.

Psykologen som gör utredningen om min eventuella ADHD tycker att jag har väldigt svårt för vissa av momenten i utredningen, väldigt svårt. Så nu ska jag göra en CT-hjärna för att kolla så hjärnan är hel och ren.

patient_i_undesokningsrum

Hur det känns? Ja du. Jag ser framför mig oändliga möjligheter av vad det kan vara. Något neurologiskt, Alzheimers, Parkinson, cancer? Eller bara ren och skär dumhet. Allt skrämmer mig. Jag vill inte vara dum, jag vill inte dö i förtid. Men som hon, psykologen, sade: det kommer ju inte upptäckas något som jag inte redan har. Undersökningen ger mig ju inga sjukdomar, men de kan påvisa dem.

Kanske är jag en ljuv förening av somatik och psykiatri.


Fan, är det inte det ena, så är det det andra. Men jag hoppas på att jag är dum då. Det är väl det minst dåliga. 

Enhanced by Zemanta

Träffar: 0

1 tanke på “Men jag hoppas på att jag är dum då.”

  1. Jag blir rädd… Jag blir orolig att det kommer att visa något, men jag hoppas att det "bara" är en biverkning på Lamotriginet… Inget annat.. Jag hoppas på att du får göra undersökningen snart och att svaren kommer vara bra…
    My recent post God morgon fredag

Kommentarer är stängda.