Men, jag sover bara

Det sker lite i ultrarapid just nu. Mitt liv. Går från soffan till köket och tillbaka. Så trött att vitaminbristen skriker i mig. Somnat på golvet bredvid hunden och vaknat i sängen bredvid katten. Pratar med mig själv och lyssnar till andar. Så trött.

Men jag har varit där förut. När jag var liten, blott en tvärhand hög, gick min ömma moder med mig till läkaren. “Han sover hela tiden, klagade hon”. “Var du glad för det, svarande han”. Sedan dess har jag varit trött. Sover bort mitt ynkliga liv. För helvete, jag kan somna stående. Sover bäst så.

Men kanske borde jag vila lite?

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=jY1RoGn1qqU]

When I wake up early in the morning,
Lift my head, I’m still yawning
When I’m in the middle of a dream
Stay in bed, float up stream

Please don’t wake me, no
don’t shake me
Leave me where I am
I’m only sleeping

Everybody seems to think I’m lazy
I don’t mind, I think they’re crazy
Running everywhere at such a speed
Till they find, there’s no need

Please don’t spoil my day
I’m miles away
And after all
I’m only sleeping

Keeping an eye on the world going by my window
Taking my time

Lying there and staring at the ceiling
Waiting for a sleepy feeling

Please don’t spoil my day
I’m miles away
And after all
I’m only sleeping

Keeping an eye on the world going by my window
Taking my time

When I wake up early in the morning,
Lift my head, I’m still yawning
When I’m in the middle of a dream
Stay in bed, float up stream

Please don’t wake me, no
don’t shake me
Leave me where I am
I’m only sleeping

Träffar: 2