Mentalt sammanbrott.

2012-04-30

23:38:04


Bära eller brista.

Ibland går allt åt helvete. Det är nog ett sådant drama som utspelar sig just nu. Jag har gått totalt sönder. Ramlar ner i en total kris. Jag satt i duschen i 2 timmar och stirrade för det mesta bara rakt fram. Jag tvättade håret 5 gånger, med balsam efter varje tvätt. Maniskt. Som för att tvätta bort allt det skeva som finns under hårbotten. Mentalt sammanbrott. 

Jag torkade händerna och rökte, duschade, tvättade håret. Stirrade. Tog kort på avlopp och duschdrapperi och mig själv. Allt under tiden jag satt på golvet och lät varmt vatten strila över mig. Gick i tusen och åter tusen bitar.

Tröttheten är fortfarande förlamande. Sanningen är att jag just i dessa dagar inte vill leva. Det är inte så att jag tänker på självmord. Absolut inte. Men jag vill inte leva. Trots allt det goda som finns i mitt liv. Jag orkar bara inte bära allt. Mig själv, Den Helande Maria, hund, moder, världens ondska, vetskapen om att jag om ett halvår står inför att kastas i soporna eftersom jag bara inte kan klara något som helst jobb. Jag orkar inte ens låtsas längre. Jag orkar knappt bry mig. 

Jag vill inte leva men livet envisas att klamra sig fast vid mig. Livrädd för att dö, men vill inte leva. 

Ok, kalla mig vad du vill, kalla mig svin eller lat eller svag eller feg eller vek men jag klarar inte alla krav som vi människor möter varje dag. Jag borde nog låsas in och sedan borde nyckeln kastas.

Nu skiter jag i det här och går och lägger mig i mitt hål i gästrummet igen. För att gömma mig, för att andra ska slippa mig.

Har jag tur vaknar jag inte sen.

Hits: 0

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: