Mig som svag och kär.

2011-12-03

14:03:43


Ärligt talat jag blir så trött, som Kent sjunger.

Jag är sjuk igen, i något märkligt, svinont i fötterna av alla ställen, svettas och är iskall om vart annat. Häromnatten när Maria tittade på mig så rann svetten i ansiktet. Lakanen blev våta. Nu är jag bara dödligt trött, har ont i alla muskler och leder. Men ingen feber. Märkligt och tröttsamt.

Jag har världen sämsta immunförsvar verkar det som. Sjuk gång på gång. Maria får ta hand om hem och djur medan jag ligger och sover i sängen. Jag skäms.

Maria är så vacker. Hon kommer allt mer ut ur sitt skal. Kanske börjar hon inse det jag redan ser. Hon är vacker, roligt, smart, rörligt. Jag är så jävla stolt över att hon valde mig av alla människor på världens yta. Hon som har ben som en gudinna, perfekt rumpa, perfekta tankar, perfekt leende, otroligt vackra ögon. Allt jag drömt om. 

, Mig som svag och kär., WoBWorld
Image by State Records NSW via Flickr

Det är sådant jag tänker på när jag ligger i sängen och hör henne knattra på tangentbordet, ni får inte missa hennes blogg, Miss Manic.

Hon letar efter julsaker, fixar i köket, städar, tar hand om hunden. Jag ligger kvar och bara lyssnar. Tänker på att gå upp ur sängen men allt snurrar när jag försöker. Grand yrsel.

Men nu mår jag bättre. Tänkte ta en dusch, klä på mig, kanske sätta upp den nya lysrampen under skåpet över kaffebryggarna. Göra någon jävla nytta. Jag är ju liksom inte dödligt sjuk. Kan jag sitta här framför datorn kan jag göra mer än inget.

Så, det är lite så det är idag. Jag har inga vackra ord, inga krångliga slingrande meningar som är öppna för dig att tolka. Egentligen inget att berätta. Men ändå skriver jag. Det är ett tvång, ett beroende. Jag är ordbrukare. Det ligger i blodet för mig. Jag tvekar om det är bra, om det är något för någon annan att läsa.

Men ibland får jag respons, vackra ord och jag blir mallig. Så jag tackar för att ni bryr er, tycker bloggen tjänar något syfte. De som tycker annorlunda får väl tycka så, jag kan inte göra så mycket annat än att tiga ihjäl dem.

Nu ska jag duscha, måste det. Maria förtjänar en ren karl. En aktiv karl.

Jag älskar henne så.

Vackrast i världen.

 

, Mig som svag och kär., WoBWorld

Hits: 0

1 tanke på “Mig som svag och kär.”

  1. Älskade underbara vilka vackra ord om mig..nu är det min tur att bli mallig.
    Jag är världens lyckligaste som får älska dig och bli älskad av dig.
    Det är nog det finaste som kan hända.

    Tack för att du finns, för all kärlek, för alla vackra ord, för alla komplimanger, för att du finns.

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: