Min sista chans att skriva den där boken.

Jag har skrivit en sida på boken.

Det är ju så jag tänkt lägga upp det. En sida om dagen, oavsett skrivlust eller inte. Disciplin, verklig sådan. Om jag gör det varje dag blir det 365 sidor och det är ju inte så pjåkigt. Det blir många ord, en del av dem tomma, men jag skriver. Har jag inget att berätta så berättar jag just det.

Boken handlar till största delen om mig själv. Det är ju den lättaste boken att skriva. Kanske kan jag få ut den, jag vet inte, för egentligen är jag ju rätt oviktig. Men jag kommer berätta om både min barndom med den verkligheten i  att förlita sig på två vuxna som bråkade och slogs då och då. Sen skall boken handla om mina psykiska problem och alkoholmissbruket. Jag tror faktiskt att det där kan vara intressant för andra människor.

Det är få manliga författare som beskriver hur det är att leva som dubbeldiagnos-människa. Det brukar då gärna handla om hur de lever med alkoholen och hela tiden bemästra den. The Bukowski-vay.

CharlesBukowskiThatIsAll-75765

Men fylla är inget spännande eller mystiskt. Det är fult, fyllt med aggression och avgiftningar och återfall och att gå i samma kläder i en vecka. Det finns inget vackert i alkoholism. Det är lite den vinkeln jag skriver om, den är för sällan beskriven.

Kanske är det att förhäva mig.att tro att mina erfarenheter behövs eller är till hjälp för en del. Men jag väljer att tro, skriver och tror och sen får vi se hur det går. Boken ska skrivas oavsett, jag måste få skiten ur mig. Annars skaver det sönder min själ.

 

 

Träffar: 0