Min andra blogg

Käre läsare. Ja, just du där ansiktet framför skärmen. Du har väl inte glömt av att skriva till jonas.carlzon@comhem.se för att få adressen till min andra blogg? Där går jag lite djupare ner i den svarta mylla som är mitt liv. Vissa saker kommer du då att finna både på denna bloggen och min andra blogg men du missar helt klart helheten om du bara läser de alster jag producerar här på Expressen.

Jag tröttnade på att min blogg skulle vara så färbannat gnällig och tjatig och valde att lägga de inlägen på min andra blogg. Men för en full manual till Bror Jonas Harald Carlzons liv behöver du tillgång till de bägge bloggarna paralellt.

Så var inte rädd. Släng iväg ett mail redan nu när du ändå bara sitter där och häckar. Helst med en liten, liten förklaring till vem du är och ännu gärnare med lovord över min utsökta talang. Vill du skälla får du göra det med. Tanken bakom förklaringen vem du är beror på att jag inte vill att mina barn eller deras kamrater ska läsa mina allra djupaste hemligheter. Men det får du.

Som sagt. jonas.carlzon@comhem.se sen får du se hela filmen om mitt liv

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.