Mina bokstäver, Hennes ord.

2012-06-20

14:58:19


SMS-konversation.

Hon:

Är du Redan vaken?

Jag:

Nä Jag tror inte det. Vaken är ett så vitt begrepp. Jag är nog mer … uppe. Trött så trött men trött liksom. Önskar Jag skulle kunna sova lite till. Kedjetäcke vore nog något för mig nu :-)

Hon: 

Blev det mycket dricka igår? Och vad var du så arg på?

Jag:

Tydligen för mycket. Jag var nog mest förbannad över att livet ser ut som det gör. Du vet, du är där inne, jag är här, jag kan inget göra för att få dig att må bra. Känner mig sur över hur livet behandlar oss. Lite så.

Hon:

Ahh. :-(
Men jag tänkte idag, kommer du in? Isf får vi mötas vid sjukhuset då jag måste ladda mitt busskort. Men problemen, vi reder ut det på något sätt, du vet. Vi tar ju världen med storm

Jag:

Jo jag kommer väl kan jag tro. Känner just nu mest för att lägga mig under tvätthögen i sovrummet, dra ner väggarna över fönstren, sälja jycken, släppa katten, slänga livet i en tvättspann och sedan bara blunda tills det blir jul typ. Men jag kommer :-) 

Hits: 0

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.