Mina toppenpolare

Hade ett bra samtal på msn med Polare R igår. Han hade en och annan sanning att säga mig efter den sista tidens framfart. Gott att ha vänner som inte väjer för att säga till en när de tycker man ramlat av spåret.

Jag fick mig väl en och annan god tanke av det hela. Man borde ta tag i lite saker. Hade ju planer att ändra på saker och ting när det nu är nytt år men det har redan gått 22 dagar och jag har inte gjort ett jota för att få mitt liv på rätt spår. Men det känns som om det där med att vakna under bord är något jag får sluta med. Ångesten blir liksom inte bättre av att festa.

Jag är bortskämd med folk runt mig som inte är rädda för att säga som det är till mig, eller i alla fall som de ser på det lite utanför min egen lilla bubbla. Polare R, L, före detta frun. Sen har jag andra bra vänner, som jag tyvärr har försakat allt för länge som som låter mig vara som jag är. Det känns med gott.

Nä, det har väl spårat ur lite mitt liv för tillfället. Igen. Men det är bara att rulla upp ärmarna, ta tag i vissa saker. Igen. Men jag tror mig lära lite för varje dag. Det känns i alla fall som jag blir lite klokare för varje gång jag ballar ur. Sådär utanför, om man tittar på mig på håll så misstänker jag att det inte ser ut så men mina misstag blir lite mindre för varje gång, även fast jag upprepar samma dumheter gång på gång.

Det som var allra roligast med samtalet var att Polare R själv tog upp att han skulle hjälpa mig att flytta när det väl blir aktuellt. Som om det vore självklart att han ska hjälpa mig att kånka saker. Såna polare växer inte på träd. Men som sagt så har jag en begränsad skara som jag kallar vänner men alla är toppenmänniksor på sitt sätt.

Tänk att en slarver som jag kan ha sån tur :-)

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.