Missanpassad

Näe. Jag trivs inte i den här söndagens kostym. Får inte ihop det alls. Full av energi men lite lagom nojig så att jag drar mig för att varva upp och göra något. Det vet ingen hur ett sånt försök skulle sluta. Troligen med hyperventilering och eländes elände.

Så, jag blir sittande framför burken och får inget gjort i stället. Minuterna blir till kvartar som blir till halvtimmar som blir till timmar och jag tar mig ingenstans överhuvudaget. Jag borde väl lärt mig vid detta laget att jag kan inte sitta och röka hundra cigg och dricka tusen koppar kaffe utan att jag får en skön hjärtklappning och blir lite lagom darrig. Det borde jag sannerligen lärt mig. Men inte då. Nä jag blossar på som om det inte fanns någon morgondag och sörplar kaffe i mass.

Jag bara måste ta mig ur den här letargin som jag hamnat i de sista månaderna. Jag bara måste ur i världen igen. Det kan fan ingen sitta på ryggen hela veckorna igenom och tro att man ska må bra av det.

Nä, ner med lite lugnande tabletter så att hjärtklappningen avtar och sedan ner till Knalleland för att köpa den där förbenade kattsanden.

Så får det bli.

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.