Mitt röriga jag har blandat ihop er. Hjälp mig snälla.

Ok. Lösenord och kommentarer.

Jag är överväldigad av att få så många kommentarer från människor som vill ha lösen till bloggen. Jag har läst dem alla, är tacksam för att ni tar er tid att kommentera. Jag får pepp och jag får allvarligt menad kritik och jag tar allt med mig.

Jag gjorde bort mig totalt genom att dra in det privata, något jag alltid försöker men den här gången blev det totaltr fel och jag skäms för det, jag lovar.

Men, nu till lösenorden. De är så utspridda bland inläggen att jag än en gång ber er skicka een ny förfrågan. Det räcker med ett litet meddelande bara, nu vet jag ju vilka ni är och andra är varmt välkomna att för att se om jag litar på er nog för att ge er lösen.

Jag är så tacksam och överväldigad av ert intresse, Tack.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA
KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Förfrågan skickar ni till info@wobworld.se

Tack igen för att ni följer bloggen, för att ni tar till er det jag skriver och ger mig inspiration och klokare inlägg.

Träffar: 0