Mitt lata jag

Jag är expert på att skjuta upp saker och ting. Det beror endast och allena på min lathet. Jag ska bara…. Nu är det den där disken som jag dillat om i några dagar som fortfarande står kvar. Det var lite sådana saker jag och före detta frun bråkade om häromdagen. Hon är en sådan som gör saker med en gång. Jag gör det när jag känner för det. Om det inte finns en deadline för det hela förstås. Deklarationen kan man ju tyvärr inte pilla ihop när man vill utan den skall vara skattemyndigheten tillhanda ett visst datum och ve den som inte fixar det innan dess.


Men en fördel med att vara singel är att nu kan ingen säga till mig vad jag ska göra eller när jag ska göra det. Jag gör saker när jag själv vill och det funkar utmärkt. Det blir för det mesta gjort men kanske inte med en gång. Strular något ihop sig så får man ta det då. Ingen idé att jaga runt och göra en massa saker hela tiden för då finns det alltid någon ny sak man ska ta tag i. Lat som sagt. In i benen och märgen.


Före detta frun får tuppjuck på mig för min förmåga att skjuta upp saker och omplanera vad jag ska göra och när jag ska göra det. Jag å min sida får samma tuppjuck på henne som virvlar från sak till sak som en humla från blomma till blomma utan återhämtning. Sen undrar hon varför hon alltid är trött :-)


Tja, man är som man är, en del måste förbättras, givetvis, det är en process genom hela livet. Men vissa saker får vara som de är och jag kommer alltid föredra vila och kontemplation framför hårt kroppsarbete.

1 tanke på “Mitt lata jag”

  1. MEN HALLÅ!!!*S*
    Skyll inte min trötthet på det*s*… du e ju oxå trött ju, så va har du för ursäkt???*s*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.