Mörkt blir ljust, hinner du se hur?

Harmoni. Jag kom precis på det, det är harmoni jag söker och har sökt hela mitt liv. Genom alla flaskor och burkar och ångestattacker och dygnslånga sömnorgier och lika långa vakentimmar. Jag söker men finner det inte förutom genom kemi och det duger inte i långa loppet.

Det blir mycket kemi i mitt blod. Alla preparat tumlar omkring mig och ger positiv verkan, biverkningar och märkliga symbioser som gör att helheten är större än summan av delarna. Mitt i allt det där så finns det som är själva essensen av mig, själen. Den vet varken in eller ut. Så jag kör in lite mer kemi i blodet, somnar på golvet och önskar att jag kunde gråta när jag väl vaknar. Men ögonen är torra, lite för torra så att ögonlocken känns grusiga, under tiden blir ringarna under mina ögon lite mörkare..

balans201

Det kunde vara värre, fan, det har varit värre. Men tiden rinner iväg, livet blir allt kortare. Jag har inte tid att vänta på att jag ska lära mig hantera stress och press och sjukdom och livet och omgivningen och fan och hans moster.

Så jag proppar i mig lite mer kemi, sminkar över de mörka ringarna, tänder lite rökelse och hoppas att livet väntar in mig.

Träffar: 0