Mot bättre tiden

Man borde väl ta bort asventsljusstaken i fönstret vid detta laget men jag drar mig lite för det. Dess varma sken är en sån lisa för själen i allt det mörka och tant mamma har ingen lampa i fönstret i vanliga fall så då blir det mörkt och svart i rummet när inte solen skiner sina få timmar.

För att summera julen och nyår så kan jag väl säga att det i år är gott att det passerat. Jag brukar inte känna så men i år var det ingen hit alls. Jag fick ingen julstämning hur jag än försökte förutom de få timmarna mina barn var här. Nyårafton var kul, men efterräkningen var allt för tung om man ser på vad jag fick för den.

Men, nu är vi mitt uppe i årets första månad och allt det där är historia. Nu får vi bara hoppas på en rikigt vinter så att ungarna (och jag) får åka lite pulka ocn njuta av vintersol, takdropp och kritvit snö. För på andra sida av allt det där så står björkarna redo att slå ut, gräset att resa sig och flugorna att vakna.

Det kan bara bli bättre och bättre vettja :-)

1 tanke på “Mot bättre tiden”

  1. Vårkänsla banne mig!
    Ditt surr om flugor och "pollenruskor" (björk alltså) får mig att faktiskt känna lite förhoppning om att våren kommer i år åxå… trots deppighetens tunga blöta filt som omsluter mig. Tack för påminnelsen! Kramis!

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: