Nä nu ger jag snart upp alla försök att inte ge upp.

2012-05-02

14:55:32


Helt plötsligt gick dagen åt helvete igen.

Den är som den här videon. Den har dåligt ljud som dessuom är ur synk, kvalitén på bilden är kass och jag har inget att säga och det jag likt förbannat säger är fullt av ord som visar sig vara fel, meningar som inte betyder något och mina miner är som vore det en åsna som talade. Vilket det nog är.

Fan också.

httpv://youtu.be/n4zUuFPsuLs

Träffar: 0

1 tanke på “Nä nu ger jag snart upp alla försök att inte ge upp.”

  1. Ju mer man lär sig, desto mer inser man att man inte vet ett skit. Det är lite som det där man säger om att besöka Rom, första gången man varit där så tror man att man sett allt som finns att se, men ju fler gånger man åker dit desto mer inser man att man knappt sett något. Jag tror det är så det sägs i alla fall, eller så kanske jag bara hittade på det där nu.

Kommentarer är stängda.