Någon som vet något om det där med att någon sover i flera dygn?

2012-05-01

22:53:41


En bön om hjälp med sovproblemet.

Så här skrev jag för några dagar sedan: 

Jag somnade mer eller mindre sittande. Den Helande Maria sade åt mig att gå och lägga mig och sedan somnade jag nog på vägen till sängen. Det blir så ibland, jag börjar vänja mig. När den där fruktansvärda huvudvärken kommer så vet jag att det bara är en fråga om timmar innan dimman slår till.

Den huvudvärken är verkligen outhärdlig, den är speciell. Jag känner så väl igen den. Den är som den man har när man har en ordentlig influensa och knappt kan blinka utan att det dunkar och pulserar i hela huvudet.

Det är verkligen som en dimma som rullar in över havet och släcker en solig dag. Det tar en timma ungefär från att jag börjat känna att det sticker i nacken, som om den somnat, ni vet som fötterna somnar ibland när man suttit på fel sätt. Sedan är det som en sakta puls vaknar, jag vaggas mellan vakenhet och en plötslig impuls att bara sova. Fram och tillbaka och för varje pulsslag så blir den där trötta känslan lite starkare och håller i lite längre.

Allt är en enda röra med min sömn.

Facebook skrev jag idag: 

Börjar vakna till efter … ja fan inte vet jag hur många dygns sömn. Helt sjukt. Något är förfärligt fel om man kan sova så mycket mellan varven. Dags att uppsöka farbror doktorn tror jag. Det börjar alltid likadant, en enorm huvudvärk och en känsla av att nacke och bakhuvud somnat (pirrar) och sedan en ENORM trötthet som håller i sig några dagar. Skumt. Någon som kan något om det där?

Så jag frågar alltså er/dig om du hört talas om det här förut eller till och med känner något som lider av samma fenomen.

Jag blir ju knäpp på det där.

Jag vore ytterst tacksam för hjälp med detta. Klart jag kommer gå till läkaren med det här, men ändå.

 

Enhanced by Zemanta

Träffar: 1