Någonstans måste man våga leva sina drömmar.

Livrädd helt utan stil.

Jag har kastat mig ut i livet nu. Bränt alla broar. Jag är trött på att drömma om saker jag skulle vilja göra, saker jag passar för. Det är dags nu.

Så jag planerar en föreläsning där jag försöker kunna berätta min livshistoria, koppla den till andra människor, de behöver inte gjort samma resa, de behöver inte göra en sådan resa som jag gjort.

Men alla har sin egen resa. Jag hoppas jag kan skapa hopp. För det går att förändra livet. Bara man vågar. Jag inbillar mig inte att det kommer bli något jag kan leva på, just nu så är jag gratis och kanske kommer jag inte längre än så. Men jag försöker, det kan ingen ta ifrån mig.

jag i solen

Det finns redan intresse, jag har lagt ut lite nät här och var och nu börjar jag få fart på det hela. Jag vet vad jag vill göra. Informera, skapa känslor och tankar, skapa trygghet och glädje och hopp. Jag är ingen predikant som kan berätta för folk hur de ska leva sina liv. Jga kan bara berätta min egen historia.

Så nu är jag förbannat rädd att allt ska gå åt helvete. Att jag inte förbereder mig nog, att jag ska vara kass, att jag aldrig får ihop något vettigt.

Men, återigen, jag försöker och återigen, det kan ingen ta ifrån mig.

Träffar: 0