Några ord om hälsa. Hej.

VI är tillbaka nu.,

En timmas powerwalk är avklarad, idag gick det bra, skönt väder, småprat hela vägen, jycken gick fot som om hon aldrig gjort annat. Nu ligger hela dagen framför oss, tabula rasa, och jag ska bland annat till en dietist, läkaren på beroende mott. tyckte nog att jag är väl fet eftersom han remitterade mig dit. Han har ju rätt så det ska blir trevligt det hela. Sedan skall jag ju träffa en annan dietist som skall hjälpa oss med kostförslag, men den gången genom Nextfit W8-fight, där jag och Maria har fått en chans att under 12 veckor kämpa genom gratis gym, gratis sportkläder och billiga skor. Tack Tony på Netfix!

power_walks_2010_3

Dessutom så har jag fått reda på att jag genom mitt jobb, ja jag har kvar min anställning, har gratis inträde till badhuset, så jag kan simma där och även på det sättet bygga upp min kondition. Jag och Maria stöttar varandra och då blir allt så mycket lättare.

I morse så var ju kravet att vi skulle ut senast klockan 06:00 på vår pw och vi kom ut i perfekt tid, dessutom slog vi rekord i hur långt och hur fort vi gick. Det går helt enligt planerna.

Livet bjuder mig chans på chans nu och jag tänker ta dem alla!

Titta gärna in på vår gemensamma blogg som handlar om vår resa från soffliggare till pigga motionärer. http://w8fight.wordpress.com/

Träffar: 0