Några sekunder betyder nått

Så var man tillbaka till det lilla träslottet igen efter att ha varit en tur till Knalleland för att äta lite på Max och handla lite pryttlar på ICA.

När jag kom ner så så upptäckte jag att nån eller några varit i trädgården och gjort sönder stegen, ljuslyktorna och brutit sig in i förrådet. Till råga på allt så har de dragit fram leksakerna som låg bakom kåken. Man blir så förbannad.

Jag har inte sett det hela eftersom jag inte varit i trädgården i på dagen i ljuset så jag vet inte när det hela har skett. Men så jävla onödigt. Vad är meningen med att göra sönder en stege liksom?

I förrådet vet jag inte om det har försvunnit något, orkade inte ens titta in, såg bara den uppbrutna dörren som hängde på tre kvart.

Man känner för att…. tja,,,, nått dumt. Men jag är mätt i alla fall. Pratade i några sekunder med L på msn men hon skulle göra mat, sen pratade jag några sekunder med före detta frun men hon skull iväg på nått. Känns lite som om jag är helt ensam i hela världen där jag sitter. Ingen vill leka med lilla Jonas :-)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.