När alla hinder är undanröjda.

09:30:12


Precis när jag planerat att skriva så mycket som möjligt så lägger först tangentbordet av och det enda vi hade över var omöjligt för mig att skriva något på. Sen, när det problemet är löst genom ett gott hjärta till vän så lägger vårt nät av i två veckor. Tele2 är inte så lätta att få tag på, inte så intresserade av att lösa problem och inte så bra på att förklara vad fan som gått fel och varför och när felet beräknas vara lagat.

English: Logo of Tele2.
English: Logo of Tele2. (Photo credit: Wikipedia)

Men nu funkar allt det där. Det är bara det där lilla att jag då åter tappat pennan och får svårt att skriva ens den lilla minsta mening. Jag nöjer mig med att läsa morgontidningen och titta på film, bara ägna mig åt livets innåtsröm och strunta i att bry mig om den ström som brukar komma ur mig. Enkelriktad väg.

 

Det kommer säkert att ordna sig och vips så bombar jag nätet och Office Word igen.

 

Under tiden så ska jag fila lite på allt det där som borde strömma ut ur mig.

 

 

 

Enhanced by Zemanta

Träffar: 0