När jag ägnar mig åt att inte städa.

Det räcker med så förbannat lite för att jag ska bli lite på kant med världen. Den här gången är det en så enkel sak som att jag glömt att köpa diskmedel till diskmaskinen som fått min lägenhet på fall. För om man har odiskade tallrikar och glas liggande i diskbänken så är det ju ingen idé att städa golvet och städar man inte golvet så kan jag ju inte damma möblerna och dammar jag inte möblerna kan jag ju inte städa duschen och då finns det ju ingen anledning till att bädda sängen. Lite så fungerar min bakvända logik.

Så för att få sängen bäddad måste jag alltså köpa diskmedel.

Håhåjaja.

Min logik har stora hål.

Träffar: 0

2 tankar på “När jag ägnar mig åt att inte städa.”

 1. Den där balansen verkar vara totalt ouppnåelig vissa dagar. Ibland skiter jag fullständigt i hur det ser ut omkring mig, även fast jag kände att jag var tvungen att städa varje dag när jag hade övergångskontraktet och soc kunde stå i hallen när som helst även om jag inte öppnade, men jag har alltid varit lite pedantiskt av mig. Det eller som sagt, blind för omgivningen.

  En gång så skruvade jag bort ovansidan av spisen för att kunna rengöra kanten ordentligt och sedan skruvade jag loss alla plattor så att jag kunde putsa dem ordentligt utan att repa emaljen. Ja du hör. Kanske inte så friskt.

  Nädå, jag fattar precis. Då skulle du hört mig vid dagens möte med FK och AF. Jösses vad jag svamlade och sluddrade eftersom jag var så torr i munnen av nervositet. Undrar om jag gjorde mig förstådd överhuvudtaget? Att jag själv har glömt bort nästan allt som sades gjorde ju inte saken bättre :-)

  Kram <3

 2. Återigen så känner jag igen mig. Det är verkligen ALLT eller INGET som gäller. Det är väl därför allt blir så hemskt jobbigt redan innan man börjat….

  Men jag har blivit liiiite bättre på "'äldre dar". Disken är jätteviktig för mig, så den får jag nästan alltid överstökad utan att känna att jag måste fortsätta jobba på tills ALLT är rent, för att sedan börja om för att det redan hunnit bli rörigt igen där man började.

  Så svårt att formulera mig idag… Sorry for that. Kram <3

Kommentarer är stängda.