När jag betraktar världen

Jag pressar in mig själv i min bur. Som för att bli verkligt fri. Ingenting är viktigare än att sitta där inne och titta på världens alla hjul som snurrar. Låta tiden rinna iväg och veta att jag är den som styr över dess flöde. Helt enkelt genom att sluta försöka styra, genom att släpp all kon(s)troll.

Allt det förunderliga slår mig smeksamt och kärleksfullt på kinden. När jag rycker till skrattar det porlande och jag kan bara se dess storhet. I dagar som alla är fredag eller lördag eller första dagen efter den första dagen på semestern lever jag i iver. För att hugga mitt namn i sten och mitt huvud i alla världens väggar.

 

 

People say I’m crazy doing what I’m doing
Well they give me all kinds of warnings to save me from ruin
When I say that I’m o.k. well they look at me kind of strange
Surely you’re not happy now you no longer play the game

People say I’m lazy dreaming my life away
Well they give me all kinds of advice designed to enlighten me
When I tell them that I’m doing fine watching shadows on the wall
Don’t you miss the big time boy you’re no longer on the ball

I’m just sitting here watching the wheels go round and round
I really love to watch them roll
No longer riding on the merry-go-round
I just had to let it go

Ah, people asking questions lost in confusion
Well I tell them there’s no problem, only solutions
Well they shake their heads and they look at me as if I’ve lost my mind
I tell them there’s no hurry
I’m just sitting here doing time

I’m just sitting here watching the wheels go round and round
I really love to watch them roll
No longer riding on the merry-go-round
I just had to let it go
I just had to let it go
I just had to let it go

Träffar: 1