När jag flyr från mitt eget liv.

Det blev plötsligt en uppförsbacke i livet.

En som jag inte riktigt klarade av igår kväll. Jag gick tuppjuck, gjorde lite dumma saker, ångrar mig så klart nu, men jag var tvungen att pysa ur mig frustration, ledsenhet, ilska och alla de starka känslor som jag alltid varit så rädd för.

Så jag skar mig i armen tills blodet droppade. Jag ville inte skapa några stora sår, inget som skapar ärr. Bara byta fokus i skallen, få stopp. Det funkade måste jag säga, det ska man så klart inte nämna, men det är som att när man byter fokus på smärtan, flyttar ut den i kroppen kan man äntligen må lite bättre. Hellre en blödande arm än en blödande själ.

Den Helande Maria var rädd att det är hon som smittat mig till att självskada, men det har jag ju gjort på olika sätt i 20 år. Som för att få en paus. Jag har haft en hel arsenal av sätt, igår var det kniven, nästan gång så blir det kanske att dunka en hand eller huvudet i väggen. Det är i alla fall bättre än att dricka för mycket.

Men jag erkänner. Jag drack igår. Tre glas glögg och två cider. Mer vågade jag inte dricka, inte när jag mådde sådär. Sådant kan alltid sluta med elände. Så det hade jag koll på.

Men alla känslor. Besvikelse, ingen glädje, förödmjukelse. Jag tänker inte gå närmare in på problemet än att min mors gode man, alltså han som hjälper henne att betala räkningarna, har anmält mig för bedrägeri eftersom jag har min mobil och vårt mobila bredband genom henne. Han förstår inte att vi betalar räkningarna, han tror väl att vi skjutsar över dem till henne. Men det borde han  ju för helvete se om han nu har sådan koll på hennes papper.

3826735673

Så ärendet ligger på bedrägerienheten på Tele2 och det här får mala i mig över julen och nyår och ytterligare en vecka. Det känns ruttet. Jag försöker hålla det ifrån mig men det bara går inte. Jag försöker tänka positivt, att jag faktiskt inte gjort något fel och att det ändå inte går att göra något åt det på två veckor så varför låta julen bli förstörd av det här liksom.

Det funkar lite, börjar bli bättre. Men som sagt, igår bröt jag ihop, idag skäms jag över det så klart, Den Helande Maria blev både ledsen, orolig och kände sig nog väldigt ensam i situationen.

Så jag skäms, är nervös och stingslig, lite rädd, lite (mycket) förbannad och det var då själv fan att detta skulle hände över jul. Eller att det skulle hända överhuvudtaget. Jävla karl som tar sitt uppdrag på sådant nonchalant sätt. När det hade varit så lätt att fråga mor och mig vad det nya abonnemanget var för något.

Jag är inte så stresskänslig alls och jag vet dessutom inte vad jag ska göra när jag blir stressad. Det kryper i hela kroppen. Jag vill bara dricka och gömma mig. Så nu är det det sista jag ska göra. Jag skall hålla mitt huvudhårt.

Jag har ju för fan inte gjort något fel.

6 tankar på “När jag flyr från mitt eget liv.”

  1. Precis. Men nu får vi vänta i två veckor på att rätt kvinna kommer i tjänst innan vi kan rota i det hela. En enda röra känns det som, men fan, morsan och jag har haft den här dealen sedan 2007 och jag betalar självfallet för min mobil och det mobila bredbandet, något annat vore ju inte vara något tvivel i den frågan. Så jobbigt.

  2. det är väll inget brott att din mor gott i borgen för dig när det kommer till mobil och vårt mobila bredband. Är liksom något mellan henne och dig, inte hennes kille eller bolagen.

  3. Jag är så ledsen för att det gick ut över dig. Jag hade kunnat göra det hela snyggare. Men jag ska försöka att hålla mig ifrån sådant där. Jag har ju en vacker bula i pannan efter att jag slog huvudet i väggen utanför morsans gång på gång. Skrovligväggjävel det där :-)

  4. Nej, du har verkligen inte gjort något fel. Jag är minst sagt lika förbannad, orolig, arg, frustrerad och allt annat man kan känna- jag är rädd för vad det kan bli av detta.. Men någon ordning måste det ju bli.
    Och ja, jag sov i gästrummet så jag skulle vakna om du kom in och skulle ta fram rakbladen du låst in. Jag var så jävla orolig, så sömnen var mer eller mindre frånvarande.

    Jag älskar dig så förbannat mycket och jag vill inte att du ska göra dig illa. Jag skäms också, för jag borde ju lära mig en läxa av hur du känner när Jag gör samma sak.

    Puss på dig min älskade make ♥

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.