När kärleken är som bäst.

Vi har 45 gemensamma FB-vänner.

Vi passar varandra som en hand i en handske. Tiden går och snart är det 2013-1-10. Då ska vi manifestera vår kärlek genom att gifta oss. Den Helande Maria blir min hustru och aldrig förr har det känts så här bra.

För att jag älskar Den Helande Maria älskar jag även mig själv.
För att jag älskar Den Helande Maria älskar jag även mig själv.

 

När jag var barn hade jag en låtsaskamrat som hette Manik. Han var med mig överallt, jag krävde till och med att han skulle sitta med mig vid middagsbordet och ha en tallrik med samma mat som jag hade. Han var en vän att lita på, han bråkade aldrig med mig och höll med mig i det mesta.

Nu ska jag fira bröllop med min allra bästa vän i världen Missmanic. Hon är min vän, min älskade, min käraste, hon är allt jag behöver för att styra mig i rätt riktning.

 

Manik blev Missmanik.

Är inte livet underbart i bland?

Träffar: 2

1 tanke på “När kärleken är som bäst.”

Kommentarer är stängda.