När kemikalier fyller vårt blod.

Mitt huvud sprängs snart i små, små fragment.

Det kanske är bäst så. På det sättet kan jag ju samla ihop alla delar i morgon och laga det som trasigt är. För jag orkar verkligen inte med tjattret. Det är som små, små hönor som pratar i näbben på varandra och allt går ut på en enda sak. Etyl.

Det är en svår det. Jag hymlar inte med det. Varför skulle jag? I morgon slår min huvudvärk i taket och två Alvedon senare är jag lika glad som jag är nu igen. Alltså inte alls.

Jag vill så mycket, orkar så lite. Jag vet inte, men nog är folk rätt korkade? Varför måste alla låta som små barn inför möjligheten av att bete sig som andra varelser mot varandra? Vad fan är det jag missat?

Så jag drar ett bloss på ciggen jag fick av min mor. Njuter av ett glas vatten som kanske kan stilla skallen lite. Jag orkar så lite nu för tiden, vill så mycket. Har jag redan sagt det? Ok, så jag sade det igen.

Men det är lugnt. Jag lovar. Längtan efter att slockna stillas i mig när jag får sova lite. Bara söka sömnens vila.  Ögonen slutna, bara svartvita bilder innanför. Alla muskler som slappnar av, vilar lite. Inför den snara katastrofen av att tillhöra en kropp som vaknar.

Hunden vill ut. Igen. Hon måste få gå i morgon. jag måste få gå i morgon. Jag kör mitt race nu. Har hoppat av alla spår. Bra så. Väl så. Men kanske måste jag ut igen idag. Bara för att ha det gjort. Hon verkar tycka så.

Så, som vanligt, lyder jag min hund.

Träffar: 0