När kraften blir för stark.

Sömnen den heliga sömnen.

När jag pratar med andra bipolära människor och vi diskuterar hur man märker först att man är på väg upp mot en hypoman period är det nästan alltid man får samma svar: sömnen börjar krångla. Man sover mindre och mindre tills man knappt sover alls. Sen är det försent att göra något åt eländet.

, När kraften blir för stark., WoBWorld

Jag har börjat sova allt sämre i någon vecka, först är det underbart när man vaknar klockan 4 på morgonen och är pigg som en lärka och full med kraft. Sen blir det allt mer slitsamt och för mig brukar det sluta att jag inte kan sova på flera dygn och kastar mig ut i världen med idéer och tankar och ord som är lika dåliga allihopa när man tittar på dem efteråt.

Så nu ska jag försöka hålla mig så lågmäld som jag kan och ta dubbla sömnmedel på kvällen så jag kan sova i alla fall några timmar.

Jag hoppas vid gud att det funkar.

 

, När kraften blir för stark., WoBWorld

Hits: 0

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: