När man gjort allt man borde gör man det man inte skulle.

2012-01-03

22:23:34


Så blev det kväll.

Jag har gjort allt man måste göra. Varit ute med hunden så hon fick springa av sig lite. Jag har ätit lite gröt och tagit mina mediciner. Nu väntar jag på att kroppen ska bli trött. Att mina tankar ska sakta ner lite. Att mina flyende känslor ska komma tillbaka. Jag har gömt dem, smugglat in dem i mörka hörn till den milda grad att de flög iväg. Nu försöker jag fånga dem igen, vårda dem den här gången.

Men jag är rädd för att sorgen står först i kön, tätt följd av ilskan och bitterheten. Kanske är det så och jag får väl se hur det går den dagen de återvänder till mig, eller jag lyckas fånga dem.

 

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.