När man måste kriga mot sin hyresvärd. Viskaforshem suger just nu!

Nu är jag förbannad!

Jag har bott här i den här lägenheten sedan 2008, skött mig, betalat hyra, försökt ha en bra relation med grannarna. Men nu jävlar är jag sur som en citron. Vi hyr en tvättmaskin av hyresbolaget Viskaforshem, vi betalar en summa, 225 kronor,  varje månad mot att de står för service och reparationer. Något av det första som hände var att plastramen på ovansidan började spricka. Små sprickor som blev större så att vi till slut felanmälde det hela.

Sagt och gjort och vår ständigt sura vaktmästare, jag tror han går sönder om han ler, kom och bytte hela ovansidan på maskinen. Samtidigt så klämde han fast en av de vingar i trumman som gör att tvätten går runt, den hade lossnat, vi har klämt fast den tusen gånger men den lossnar, även det var så klart felanmält. Han klämde fast den och det första som hände vid nästa tvätt var så klart att den lossnade.

Nu har vi fått en jävla räkning på 800 kronor för att de bytte ovansidan. För de anser att det är vi som orsakat problemet. För enligt dem så kan det som hänt inte hända. Men det har ju för helvete 148690_jpg_882789lhänt. Den ständigt sura vaktisen muttrade något om att vi har haft saker på maskinen, men hur i hela fridens namn ska man kunna ha något på en tvättmaskin som centrifugerar?

Det är sällan jag blir knallförbannad nuförtiden, men nu är jag både arg, sur, dessutom ledsen över att de kan göra som de vill med oss. När man dessutom får ”service” av en som troligen log senast 1963 och då blev så rädd av det att han avstått från det sedan dess. Jag vetta fan vad han har mot mig men han har varit sur som en citron mot mig hela tiden sedan jag flyttade in. Eftersom jag själv arbetet med bemötande hela mitt yrkesverksamma liv så vet jag ju hur viktigt det är.

Så, det blir att ta hjälp av hyresgästföreningen. Synd, för annars gillar jag Viskaforshem. För att lägga ytterligare lök på laxen så är nu tvättmaskinen helt sönder, eftersom trumman inte går runt, något har uppenbarligen fastnat i den och det har säkerligen med att göra att det blir några större hål där den där vingen skulle suttit. Den som vaktmästaren säger att vi borde satt tillbaka bättre, fast det var han själv som gjorde det en av de otaliga gångerna det är gjort.

För helvete!

Jävla amatörer.

1 tanke på “När man måste kriga mot sin hyresvärd. Viskaforshem suger just nu!”

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: