När pengarna inte räcker till medicin.

18:07:23


Jag gör mitt bästa för att sprida kunskap om psykisk ohälsa, de fördomar som möter oss med en psykiatrisk diagnos, hur det är att vara sjuk och inte kunna arbeta och konsekvenserna av det. Ett sätt är att skriva om det här på bloggen. Ett annat sätt som allt mer blivit möjligt är att i media berätta om det.

Så här kommer en länk till en intervju med mig i ETC om problemet med att man inte kan avbetala på sina mediciner om man har betalningsanmärkningar.

jonasc

 

Hits: 0

2 tankar på “När pengarna inte räcker till medicin.”

  1. Tack. Jag har kommit på att det jag är bäst på, det som är min styrka är att jag är verbal och att jag inte skäms för vem jag är. Så jag ska försöka fortsätta på samma spår tänkte jag. Får se vad jag klura ut. Jag kan känna att det är dags att slå tillbaka när de försöker strypa ihjäl en.

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.