När tangentbordet somnat in.

14:00:14


Det blir inte mycket skrivet här. Anledningen är att jag lyckades spilla kaffe på tangentbordet och det stendog. Det ‘är ett smärre under att datorn inte packade ihop och gav sig av den med. Men dagens teknik är tåligare än man tror.

Så nu har jag ett löst tangentbord så länge, till vi har råd att köpa ett nytt, och det här tangentbordet är tusen år gammal, varje tangent har en liten stege för att man ska kunna ställa sig på den för att trycka ner den och sedan får man klättra ner och börja om med nästa tangent.

Jo, jag överdriver kanske en smula, men likt förbannat, det är svårt att skriva på,  i alla fall för mig. Så jag bidar min tid tills ett nytt tangentbord, som har en mer modest tangenthöjd, kan införskaffas.

Så nu vet ni det.

normal_tangentbord

Träffar: 0