Näring åt mitt Ego!!!

Den här bloggen är ett enda stort navelskåderi. Det är min lina ut i världen. den handlar nästan uteslutande om mig och mitt liv. Ibland får jag något ryck och avhandlar aktuella händelser men det är ovanligt. De flesta bokstäverna skapar berättelser direkt från min hjärna.


Jag kan tänka mig att det märks hur jag skriver. Alltså, jag skriver rakt av, utan att tänka igenom vad jag ska skriva i förväg. Jag bara slänger ur mig precis det jag tänker i den stund jag skriver. Det gör ju att det blir en massa nonsens blandat med åsikter, tankar som kanske inte är så genomtänkta och fram för allt en hel massa skräp.


Jag skulle kunna arbeta annorlunda. Tänka ut ämnen att skriva om. Väga varje ord på guldvåg, precis som jag gör när jag skriver min poesi eller mina noveller, men jag tycker om friheten som bloggen betyder. Det blir som en enda lång monolog från en förvirrad man som spenderar alldeles för mycket tid framför datorn.


Det som förvånar mig är att jag har läsare. Visst, en del kanske gottar sig åt mina nakna berättelser kring skillsmässan, min ångest eller så är det så att en del helt enkelt läser för att känna sig lite bättre än den där gnällspiken WoB. Men resten?


Ibland funderar jag på att byta koncept på bloggen. Börja med att tänka igenom vad jag skriver innan jag klickar på publiceraknappen. Men så tänker jag som så att detta är ju ett lysande tillfälle att få mässa direkt ur nattmössan. Hur ofta får man tala utan att bli avbruten eller motsagd?


Så, jag får tacka för uppmärksamheten och vackert böja nacken i tacksamhet för att ni läser, vilken anledning ni än har.

Hits: 0

1 tanke på “Näring åt mitt Ego!!!”

  1. Kategori?
    Jag tillhör kategorin "Resten". :o) Jag läser inte din blogg för att må bättre själv eller för att gotta mig. Jag läser din blogg för att… ja, säg det du! Jag vet faktiskt inte riktigt. Jag gillar din "galghumor", ditt sätt att skriva helt enkelt.

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: